Internship.se
 
 

Svenska Handelskammaren i Nederländerna

Utbildning God datorvana och att kunna arbeta självständigt samt ta egna initiativ är viktigt. Mycket goda kunskaper i engelska är ett krav. Kunskaper i nederländska är meriterande men inte nödvändigt.
Ersättning Ingen lön utgår
Längd 4 månader
Start 27 augusti 2007
Ansök senast 15 maj 2007
Ansökan till *)
Kontaktperson *)
Hemsida *)
Utland
Beskrivning Praktiken är inriktad på främjande av svenskt näringsliv och sökande bör ha en bakgrund inom det kommersiella och ekonomiska området. Du bör studera företagsekonomi med inriktning marknadsföring och organisation eller media- och kommunikation på universitet eller högskola, och befinner dig i slutet av din utbildning. Erfarenhet från sommarjobb och/eller praktik i privata näringslivet är mycket meriterande. Praktiken kommer att delas upp inom två olika praktiska områden: Programassistent/ansvarig för JCC (Junior Chamber Club) samt Kommunikationsansvarig.

Klicka här för mer information om Svenska Handelskammaren i Nederländerna

Ange att du hittade den utannonserade tjänsten på PraktikGuiden.se i din ansökan och i övrig kontakt med företaget.

*) För att hålla PraktikGuiden komplett och uppdaterad är vi beroende av sponsorer och annonsörer. Utförlig information, såsom kontaktuppgifter och länk till hemsida, finns bara på de tjänster där företaget valt att stödja PraktikGuiden med en annons. Dessa program är markerade med företagets logo. I övriga fall måste du själv bedriva lite detektivarbete för att hitta de uppgifter du söker.  Copyright © 2006-2019 PraktikGuiden