Internship.se
 
 

Sveriges ambassad Kuala Lumpur

Utbildning För formell behörighet krävs att praktikperioden dels ingår som en del i lärosätets ordinarie utbildningsprogram, dels är meriterande för akademiska poäng, samt är studiemedelsberättigande. Sökanden måste enligt UD:s riktlinjer vara svensk medborgare.
Ersättning Oavlönad / rekommenderas finansieras med studiemedel
Längd 6 Månader
Start Augusti 2007
Ansök senast 15 april 2007
Ansökan till *)
Kontaktperson *)
Hemsida *)
Utland
Beskrivning Du kommer att arbeta tillsammans med våra lokalanställda och våra utsända svenskar. Arbetsuppgifterna blir framför allt inom Sverigefrämjande, vilket ambassaden bedriver t.ex. genom anordnande av seminarier och andra utåtriktande evenemang inom områden där Sverige har spetskompetens. Administrativa och konsulära arbetsuppgifter kommer också att utgöra en del av praktiken, t.ex. uppdatering av ambassadens hemsida och intervjuer med personer som söker uppehållstillstånd i Sverige. Rapportering om politiska och ekonomiska frågor kan också förekomma.

Klicka här för mer information om Sveriges ambassad Kuala Lumpur

Ange att du hittade den utannonserade tjänsten på PraktikGuiden.se i din ansökan och i övrig kontakt med företaget.

*) För att hålla PraktikGuiden komplett och uppdaterad är vi beroende av sponsorer och annonsörer. Utförlig information, såsom kontaktuppgifter och länk till hemsida, finns bara på de tjänster där företaget valt att stödja PraktikGuiden med en annons. Dessa program är markerade med företagets logo. I övriga fall måste du själv bedriva lite detektivarbete för att hitta de uppgifter du söker.  Copyright © 2006-2019 PraktikGuiden