Internship.se
 
 

Kimberly-Clark Europe

Utbildning Universitets- eller högskolestudent inom relevant område
Ersättning £ 15.000 per år, kan dock variera i olika länder
Längd 1 år
Start September varje år
Ansök senast November – Februari varje år, varierar för olika placeringar
Ansökan till *)
Kontaktperson *)
Hemsida *)
Utland Främst i Storbritannien men även i andra länder i Europa, dock ej i Sverige
Beskrivning Under ett års tid fås möjligheten att jobba inom en bransch knuten till relevant utbildning. Det finns flertal platser inom olika delar av företaget i Europa. Allt från marknadsföring, ekonomi och handel till tekniska positioner.

Universitets- eller högskolestudent inom något område relevant för Kimberly-Clark. Språkkunskaper beroende på vilket land praktiken utförs i. Det finns flertal platser inom olika delar av företaget. Allt från marknadsföring, ekonomi och handel till tekniska positioner. Personen ska helst vara i slutet av sin utbildning, vanligtvis med ett år kvar av sina studier.

Klicka här för mer information om Kimberly-Clark Europe

Ange att du hittade den utannonserade tjänsten på PraktikGuiden.se i din ansökan och i övrig kontakt med företaget.

*) För att hålla PraktikGuiden komplett och uppdaterad är vi beroende av sponsorer och annonsörer. Utförlig information, såsom kontaktuppgifter och länk till hemsida, finns bara på de tjänster där företaget valt att stödja PraktikGuiden med en annons. Dessa program är markerade med företagets logo. I övriga fall måste du själv bedriva lite detektivarbete för att hitta de uppgifter du söker.  Copyright © 2006-2019 PraktikGuiden