Internship.se
 
 

KPMG

Utbildning Vi söker dig som läser ekonomi och har påbörjat din inriktning mot redovisning och revision. När du åker iväg på praktiken ska du ha en bit kvar på din utbildning.
Ersättning Ingen info
Längd 3 månader
Start Hösten 2007
Ansök senast Löpande
Ansökan till *)
Kontaktperson *)
Hemsida *)
Utland
Beskrivning KPMGs europeiska praktikprogram (EIP) är ett utbyte mellan nio länder och syftar till att erbjuda studenter möjligheten att redan under studietiden få internationell erfarenhet. Praktikperioden pågår under tre månader i ett annat europeiskt land där du som student får möjlighet att praktisera dina kunskaper inom företagsekonomi samtidigt som du lär känna KPMG och våra medarbetare. Utöver Sverige är följande länder i Europa med i det europeiska praktikprogrammet: England, Tyskland, Irland, Italien, Schweiz, Luxemburg, Frankrike och Portugal.

Klicka här för mer information om KPMG

Ange att du hittade den utannonserade tjänsten på PraktikGuiden.se i din ansökan och i övrig kontakt med företaget.

*) För att hålla PraktikGuiden komplett och uppdaterad är vi beroende av sponsorer och annonsörer. Utförlig information, såsom kontaktuppgifter och länk till hemsida, finns bara på de tjänster där företaget valt att stödja PraktikGuiden med en annons. Dessa program är markerade med företagets logo. I övriga fall måste du själv bedriva lite detektivarbete för att hitta de uppgifter du söker.  Copyright © 2006-2019 PraktikGuiden