Internship.se
 
 

Scania

Utbildning Du är behörig att söka sommarjobb på Scania om du är ferieledig från pågående studier eller om du i höst övergår till en ny utbildning.
Ersättning Ingen info
Längd Ingen uppgift
Start Sommaren 2008
Ansök senast 1 jan t.o.m 3 mars 2008
Ansökan till *)
Kontaktperson *)
Hemsida *)
Utland
Beskrivning Genom att erbjuda sommarjobb på Scania vill vi ge en positiv bild av hur det är att arbeta inom ett globalt industriföretag. Praktiken ska bidra till att ge en studerande erfarenhet, inblick och personlig utveckling. Arbetsplatserna finns främst inom verkstäder som monterar och tillverkar delar till lastbilar och bussar till exempel motor, transmission, chassi, samt reservdelslager, men det finns även platser inom områdena konstruktion, produktionsteknik och administration.

Klicka här för mer information om Scania

Ange att du hittade den utannonserade tjänsten på PraktikGuiden.se i din ansökan och i övrig kontakt med företaget.

*) För att hålla PraktikGuiden komplett och uppdaterad är vi beroende av sponsorer och annonsörer. Utförlig information, såsom kontaktuppgifter och länk till hemsida, finns bara på de tjänster där företaget valt att stödja PraktikGuiden med en annons. Dessa program är markerade med företagets logo. I övriga fall måste du själv bedriva lite detektivarbete för att hitta de uppgifter du söker.  Copyright © 2006-2019 PraktikGuiden