Internship.se
 
 

Stora Enso

Utbildning Vi vänder oss till Dig som studerar vid gymnasiet, universitet och högskolor samt personer med industriell erfarenhet. Du som studerar bör ha valt en studieinriktning som ger, eller kan komma leda till en utbildning inom vårt kompetensområde.
Ersättning Ingen uppgift
Längd Ingen uppgift
Start Sommaren 2007
Ansök senast 11 mars och 15 april 2007 beroende på vilken praktik som avses.
Ansökan till *)
Kontaktperson *)
Hemsida *)
Utland
Beskrivning Stora Enso är en integrerad skogsindustrikoncern med tillverkning av tryck- och finpapper, förpackningskartong och träprodukter. Stora Enso erbjuder sommarpraktikplatser inom ett flertal områden. Praktikarbete finns främst inom teknik- och processområdet vid ett flertal produktionsanläggningar i Sverige och Finland.

Klicka här för mer information om Stora Enso

Ange att du hittade den utannonserade tjänsten på PraktikGuiden.se i din ansökan och i övrig kontakt med företaget.

*) För att hålla PraktikGuiden komplett och uppdaterad är vi beroende av sponsorer och annonsörer. Utförlig information, såsom kontaktuppgifter och länk till hemsida, finns bara på de tjänster där företaget valt att stödja PraktikGuiden med en annons. Dessa program är markerade med företagets logo. I övriga fall måste du själv bedriva lite detektivarbete för att hitta de uppgifter du söker.  Copyright © 2006-2019 PraktikGuiden